17FOR17 WORLDWIDE: Palais De Tokyo

Nyheder
I 17FOR17 WORLDWIDE engagerer Chora Connection og AGI verdens designere og kunstnere i et formidlingsprojekt, der skal udbrede kendskabet til FN's 17 verdensmål på verdensplan. D. 21/9 var der verdenspremiere på de første 17 plakater fra Danmark, Holland og Frankrig, på Palais De Tokyo i Paris.
Verdens førende designere var igen i år samlet til AGI OPEN fra 18-22 september 2017. AGI afholder kongressen en gang om året og denne gang havde Paris værtskabet.

I forbindelse med kongressens fjerde dag på Palais De Tokyo havde Chora Connection og AGI samarbejdet om at udstille 17FOR17 i museets underjordiske korridorer.

Udstillingen blev åbnet af den danske ambassadør til Frankrig, Kirsten Malling Biering, som lagde vægt på vigtigheden af designere og kunstneres bidrag til at skabe forandring i verden.

Herefter gav direktør i Chora Connection Karen Blincoe et indblik i baggrunden for projektet og Chora Connections arbejde med FN’s 17 verdensmål.

Efter Karen, præsenterede designer, AGI medlem og projektleder på 17FOR17, Mervyn Kurlansky den fremtidige vision for projektet, der bl.a. indebærer en ambition om at få 25 lande til at bidrage i løbet af de næste par år.

FN har en vision om at nå ud til 1 milliard mennesker inden 2018. 17FOR17 skal medvirke hertil.

Afslutningsvist gav AGI President Nikki Gonnisen et kort oplæg om plakatprojektets relevans for AGI og organisationens medlemmer og udtrykte ligeledes et ønske om at tage projektet videre herfra.

Herefter var alle kongressens deltagere inviteret til åbning af udstillingen i de rå, industrielle skakter under museum Palais de Tokyo.

250 deltagere fik her mulighed for at se de hollandske, franske og danske bidrag til projektet, samt møde en del af designerne bag, til et par forfriskende drinks.

10 lande har allerede givet tilsagn om at ville deltage i projektet.
Chora Connection og AGI ser frem til at tage projektet videre herfra og håber at kunne lave en verdensudstilling med min. 25 lande inden for få år.

Links:
www.choraconnection.dk
a-g-i.org
2017.agi-open.com
www.palaisdetokyo.com

Kontakt:
Chora Connection:
Asbjørn Riis-Søndergaard
Tel: +45 53854684
E-mail: asbjorn@choraconnection.dk

AGI:
Sarah Schrauwen
E-mail: communication@a-g-i.org