AMB17ION arbejdscamp: baggrund

Ikke kategoriseret
1. december samlede Chora Connections bestyrelse 100 praktikere og pionerer, kunstnere og forskere - spontane og formelle forandringsledere fra ind- og udland, til en banebrydende 12 timers arbejdscamp for et bæredygtigt og resilient Danmark.

Her fik alle deltagere mulighed for at gøre FN’s 17 verdensmål til dansk virkelighed sammen med bl.a.: Mogens Lykketoft, Katherine Richardson, Martin Lidegaard, Sister Jayanti, Steen Hildebrandt, Mette Touborg, Richard Olivier, Trine Krebs, Claus Stig Pedersen, Thomas Roland, Rikke Krause, Claus Skytte, Michael Hauschild, Karen Blincoe, Niels Elers Koch, Camilla Bjerre, Ole Fogh Kirkeby, Birgitte Escherich m.fl.

AMB17ION  foregik på Afmagnetiseringsstationen ved Teaterøen på Refshaleøen, i en ramme skabt af scenograf Dorte Holbek og madkunstner Mette Martinussen. Formålet var at skabe oplevelser, indlevelser og udlevelser sammen med mennesker, der kan ændre den måde, hvor på man betragter vores samfund og vores liv. AMB17ION handlede således om at indgå partnerskaber, skabe prototyper og forandring på tværs af sektorer, landsdele, værdikæder og fagligheder.

Programmet for dagen bød på en blanding af inspirerende oplæg, intensive forpligtende arbejdssessioner og stærke oplevelser. Alle deltagere opfordredes til at være engageret, have holdninger, at møde med et åbent og imødekommende sind samt en tro på, at vi kan gøre det bedre sammen ved at dele og fokusere på muligheder snarere end begrænsninger.

AMB17ION arbejdscampen var således for alle forandringsledere, pionerer, ildsjæle, beslutningstagere, praktikere og forskere, der føler ansvar for at skabe nye modeller for et fremtidigt bæredygtigt Danmark i lyset af de 17 verdensmål. AMB17ION arbejdscamp var således et mødested, en videnbank og en oplevelse, et fælles fodslag, og et sted hvor vi ikke alene tænker stort, men hvor vi også gør noget ved det.