Fondsmiddag med nordisk vegetarisk mad

News
Chora Connection og Birgitte Escherich var d. 4 april 2017, vært for en samtalemiddag med repræsentanter fra en række europæiske miljøfonde.
De europæiske miljøfonde var samlet i København d. 4-5 april til forårsmøde under temaet “Better Together”, arrangeret af VELUX FONDENE. Mødet blev afviklet hos det Europæiske Miljøagentur. Her fik repræsentanterne fra fondene bl.a. mulighed for at høre hvordan de danske  og nordiske fonde arbejder med støtte til miljø- og samfundsmæssig udvikling, samt dele interessante caseerfaringer på tværs af landene.

Udover at netværke, udvikle nye samarbejder og finde inspiration, fik fondene også mulighed for at opleve København som klimavenlig og bæredygtig by.

Om aftenen d. 4 april, var fondene samlet til middag hos Chora Connection på Sortedam Dossering 3D, lavet i samarbejde med fødevareideolog Birgitte Escherich. Temaet for middagen var kulinarisk, økologisk og vegatarisk mad, lavet af lokale råvarer, efter årstidens afgrøder og med en særlig stor kærlighed.

Aktiv bestyrelseformand i Chora Connection Karen Blincoe bød gæsterne velkommen og holdte et oplæg om Chora Connections fondsstøttede arbejde med at skabe bæredygtig og resilient omstilling i Danmark, med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål.

Birgitte Escherich introducerede gæsterne for middagens menu, der skulle demonstrere hvorledes det bæredygtige køkken kunne smage.

Se billeder fra aftenen der bød på netværk, samtaler og vegetarisk mad i højre side.

Del artikel: Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook