Folkemødet på Bornholm 2017

Fokus på kunstens rolle i verdensmålene og bæredygtigt lederskab
Chora Connection er på Folkemødet på Bornholm 2017 med en række events der bl.a. sætter fokus på kunstens rolle i forhold til at nå FN’s 17 verdensmål samt bæredygtig ledelse.
Vi håber på at se så mange af jer som muligt til vores events og inviterer desuden til fernisering af vores verdensmålsplakater, der kan ses alle dagene til Folkemødet.
Følg os via sociale medier og følgende hashtags:
#17for17 og #chorafm17

Her er vores program:
VERDENSMÅLENE – KAN KUNSTEN SPILLE EN ROLLE?
Torsdag d. 15/6 kl. 17-18
FN-byens telt (E10)
Vært: Chora Connection og FN-byen

Kom og hør Christian Friis Bach (FN’s forhenværende Undergeneralsekretær), Karen Blincoe (Direktør i Chora Connection), Anders Morgenthaler (tegner og forfatter), Tine Fischer (Direktør i CPH:DOX) og Vivian Nielsen (Dramatiker) debattere om kunsten kan bidrage til at skabe bæredygtig omstilling.
FN’s Verdensmål er en global målsætning for vores bæredygtige fremtid, som stiller store krav til hele verden og er dermed også til os i den vestlige verden. Vi kan ikke længere automatisk forlænge fortiden. Vi skal finde nye løsninger, og handle. Nu. Men hvordan erkender vi, at vi skal ændre vores adfærd og tænke nyt? I mødet med kunsten kan vi sanse det, vi ikke umiddelbart kan forstå, og vi kan gennem oplevelser og visuelle fortællinger skabe bevægelser, der kan føre til radikal forandring. Derfor har Verdensmålene brug for kunsten, men vil kunstnerne bruge Verdensmålene?
Moderator: Verner Kristiansen.

BÆREDYGTIGT LEDERSKAB 2030
FREDAG DEN 16. JUNI KL. 14:30 – 15:30
Akademikernes Hus (turistkontorets gård, tæt ved Kirkepladsen)
Vært: Chora Connection og Akademikernes

Fremtidens Ledelse – Ledelse med bæredygtige visioner og hjertet.

Gennem en erfaringsbaseret diskussion om fremtidens ekstraordinære krav til bæredygtigt lederskab sætter panelet af både praktikere og teoretikere bl.a. fokus på, hvad dette lederskab indebærer, hvilke udfordringer det står overfor, og hvilke eksisterende erfaringer og teorier man kan bygge på.
Panelet er sammensat af eksperter der fra hvert deres udgangspunkt har nogle markante bud på, hvordan vi får mobiliseret det bæredygtige lederskab frem mod 2030.

Panelet er:
Søren Hermansen: Direktør EnergiAkademiet, Samsø. Søren Hermansen er kendt for sit stærke og fokuserede lederskab, der har bragt Samsø ind i verdensbilledet som en foregangsø og en rollemodel for mange samfund nationalt og internationalt.

Lars Lundbye: Lars Lundbye er futurist og såkaldt innovationsevangelist med over 20 års erfaring i samarbejde med internationale virksomheder og kommuner om bæredygtig strategi og radikal innovation inden for bl.a. cleantech, arkitektur, infrastruktur og byudvikling

Roxana Kia: Ekspert og forsker i lederudvikling og high-performance med 20 års international erfaring med udviklings- og transformationsprocesser, underviser bl.a. i personligt elderskab og kommunikaiton på CBS Executive.

Lars Quistgaard: Formand for Akademikerne. Lars er uddannet jurist og har en master i public governance. Siden 2008 formand for Djøf Offentlig og medlem af Djøf’s bestyrelse og bestyrelsen i Akademikerne (AC).

Karen Blincoe (moderator): Direktør for og medstifter af Chora Connection, Danmarks bæredygtige handletank. Hun er tidligere stifter af ICIS og har været direktør for Schumacher College (UK). Hun sidder i bestyrelsen for bl.a. Samsø Energiakademi og RCE Danmark.

FERNISERING AF VERDENSMÅLSPLAKATERNE
Torsdag d. 15/6 kl. 18-19
Ved siden af FN-byens telt (E 10)

Udendørs ved siden af FN-byens telt serverer vi hvidvin og præsenterer de 17 Verdensmålsplakater, Chora Connection har udviklet i samarbejde med 17 danske designere.
Vi håber på at se så mange af jer som muligt til ferniseringen for at støtte op omkring udbredelsen af kendskabet til FN’s 17 Verdensmål.
Vi håber desuden af folkemødets deltagere vil tage billeder af plakaterne og benytte hashtagget #17FOR17 på sociale medier.

Derudover vil medlemmer af Chora Connections bestyrelse deltage i forskellige paneldebatter.

Send en mail hvis du vil mødes til Folkemødet! Vi er klar!

Sharing is caring: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook