Fokus på bæredygtigt træ til Rising Live

Ikke kategoriseret
Rising Live. Rising in Architecture og Thors design ved Design Werck Danmark, var fornylig værter for arrangementet ’Let’s build in Wood’, der fokuserede på innovativ anvendelse af bæredygtigt træ i byggebranchen.

Arkitekt David Goehring fra Chora Connection præsenterede initiativet GO2WOOD under overskriften ’Hvorfor træ og hvorfor nu?’.

Her beskrev David hvorledes bæredygtig anvendelse af træ i Danmark er et bio-regionalt anliggende, som går på tværs af hele træets værdikæde. Med udgangspunkt i SFM (Sustainable forest management) har GO2WOOD udviklet flere prototyper, herunder også som partner i det danske research samarbejde INNO-BYG, i forbindelse med realiseringen af det første højhus af træ i Danmark.

Arrangementet bød også på præsentationer fra to andre arkitekter.

Arkitekt Ola Jonsson fra C.F. Møller præsenterede deres elegante design af et 35-etagers højhus af træ for HSC Stockholm og arkitekt Kim Dalgaard fra Tegnestuen Vandkunsten præsenterede forskellige innovative og aktuelle byggerier i træ. Både Tegnestuen Vandkunsten og C.F. Møller er aktive deltagere i GO2WOOD.

risinglive

Sharing is caring: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook