Food for Cities – Urban Gardening

Ikke kategoriseret
I forlængelse af konferencen, Food for Cities, som Chora Connection afholdt i april i samarbejde med Kbhs Madhus, inviterer Groconsult alle indenfor til et åbent-hus arrangement under overskriften “Food For Cities” fredag den 28. august kl 15-17.30.

Groconsult rådgiver offentlige og private virksomheder mod en miljøvenlig og bæredygtig udvikling.
Der vil være oplæg af Chora Connections direktør Mads Randbøll Wolff og Christian Poll, MF og politisk ordfører for natur, miljø og ressourcer for Alternativet.

Temaet er bæredygtighed og grøn omstilling med fokus på Urban Gardening og paneldeltagerne vil dele deres tanker og perspektiver på fænomenet, der er stærkt voksende i storbyer verden over, også København i form af taghaver, vertikal beplantning og grønne tage.

Der vil være mulighed for debat, så forbered gerne spørgsmål. Det vil også være muligt at høre om plantevægge, TagTomat, et skoleprojekt fra Østerbro om Fornemmelse for Mad, at spise tapas samt høre musik.

Hvad: Food For Cities – Gro Consult
Hvor: Skjulhøj Allé 19, 2720 Vanløse
Hvornår: Fredag d. 28 August 15-17.30

Arrangementet foregår på Skjulhøj Alle 19. 2720, Vanløse, alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig. Send en mail til Mette Millard på mette@groconsult.dk

Gro Consult logo