Go2wood bogen er landet!

News
Ny bog samler den nyeste viden om bæredygtig byggeri, arkitektur og trækonstruktion. Bogen er ikke kun for arkitekter, ingenører og træ-og byggebranchen, men henvender sig også til andre med interesse for træ og et af fremtidens vigtigste byggematerialer.
Chora Connection samler i en ny bogudgivelse alle erfaringerne fra prototypen GO2WOOD, der gennem de seneste 2 år har sat fokus på bæredygtigt byggeri i Danmark.

GO2WOOD har bl.a. haft succes med at samle hele byggebranchen og træindustrien til en fælles konference om træ som fremtidens byggemateriale. Konferencen resulterede i et manifest, som du kan læse her.

Nyudgivelsen GO2WOOD COMPENDIUM rummer artikler fra en række udvalgte eksperter, arkitekter og fagfolk og samler den nyeste viden om træbyggeri, til gavn for alle med interesse i bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Bogen koster 250 kr (inkl. moms og forsendelse) og kan rekvireres ved at henvende sig til info@choraconnection.dk .

D. 1/6 holdte Chora Connection en udgivelsesreception på Sortedam Dossering 3D,2, Nørrebro, hvor flere af bogens forfattere holdte små oplæg. Se billeder fra arrangementet i højre kolonne.

Del artikel: Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook