Kom og ’hack’ – cirkulær design Hackathon med IKEA

Nyheder
Hvordan kan cirkulær økonomi og design være med til at skabe bedre løsninger for fremtiden?

Designrådet afholder i samarbejde med IKEA, Aalborg Universitet, og Chora Connection et cirkulær 25-timers hackathon – og du er inviteret!

Henover efteråret afholder Designrådet 4 Hackathons på designuddannelser rundt om i Danmark. Dette er det fjerde og sidste hackathon, der som de andre er en øvelse i at udvikle nye løsninger, der bryder med det konventionelle, få virksomheder til at se værdien af at blive udfordret af de unge og kreative. Konceptet bag Hackathons er en række konkurrencer hvor designere, ingeniører etc. – både studerende, undervisere og professionelle – konkurrerer om at ’hacke’ virksomheders produkter, services eller forretningsplaner, så de bliver fremtidssikret og tilpasset den cirkulære økonomi.

Læs mere her HACKATON

Om hackathons:

Et hackathon er en begivenhed hvor kreative – og ofte it-udviklere – mødes og samarbejder intensivt om udvikling af eksempelvis prototyper, konceptudvikling eller videreudvikling af eksempelvis en virksomheds eksisterende produkter, strategier eller services. Ofte indenfor et specifikt emne, eller centreret om enkelte data. Formålet med hackathons er sjældent at producere færdige produkter, men mere at få skabt idéer og grundlag for senere egentlig produktudvikling.

skaermbillede-2016-10-17-kl-17-04-33