Masterclass 1: Dannelse og Verdensmålene

News
Chora Connections første masterclass om "Dannelse og Verdensmålene" løb af stablen igår og alle deltagerne fik rig mulighed for at dykke ned i Verdensmålens potentiale som dannelsesideal og som kompetencegivende undervisningsindhold.

Hvordan ruster vi eleverne til en verden med store globale udfordringer og klæder dem på til at kunne være med til at løse dem? Hvordan kan verdensmålene og bæredygtig udvikling tænkes ind i uddannelserne?

Skal FN’s 17 Verdensmål skrives ind i bekendtgørelserne for folkeskolen og de gymnasiale uddannelser og indgå som del af uddannelsernes almendannende forpligtelse?

Hvad kræves der i forhold til at udfordre og udvikle rammerne – de fysiske såvel som de didaktiske?

Ovenstående problematikker blev vendt og drejet i forbindelse med Chora Connections første masterclass om Dannelse og Verdensmålene.

De to masters Jeppe Læssøe (Professor DPU) og Mads Strarup (Vicerektor, Københavns Åbne Gymnasium) gav de teoretiske input om Verdensmålene og deres anvendelse i didaktiske sammenhæng og i uddannelsessystemet generelt, mens deltagerne fik rig mulighed for at diskutere og drøfte forskellige problemstillinger og løsninger i lyset af dagens tema.

Se billeder fra dagen herunder.

Husk at du kan se og tilmelde dig alle vores masterclasses her.

Sharing is caring: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook