Masterclass 2: Kommuner og Verdensmålene

News
Den seneste masterclass handlede om verdensmålene og kommunerne. Kommunaldirektør i Gladsaxe Kommune Bo Rasmussen ledte seancen og tog deltagerne ind bag kulisserne i kommunens arbejde med bæredygtighed og FN's 17 Verdensmål.
Bo gav deltagerne en udførlig og grundig indføring i hele processen med udviklingen af “Gladsaxestrategien”, der netop er blevet vedtaget og som har til formål at løfte kommunens bæredygtighedsindsats med udgangspunkt i FN’s 17 Verdensmål.
Gladsaxe kommune har valgt at arbejde med verdensmålene som en helhedsorienteret indsats, der danner grundlag for den generelle kommunaludvikling og ikke blot som et udviklingsprogram i en bestemt afdeling. Deltagerne fik et indblik i hele det strategiske maskinrum, samt gode råd og værktøjer til bæredygtig kommunal omstilling.

Den næste masterclass om verdensmålene og kommunerne finder sted i Choras lokaler tirsdag d. 30 oktober 9.00-12.30 med Steen Hildebrandt som master. Tilmeld dig til Chora Connections næste masterclasses her.

Læs mere om gladsaxestrategien her.

Se billeder fra masterclassen ude i højre kolonne.

Sharing is caring: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook