AMB17ION Idékatalog

News
Se Chora Connections AMB17ION idékatalog, der samler alle de forslag til handlinger, der blev udviklet på AMB17ION arbejdscamp d. 1. december 2016. I idékataloget kan du bl.a. læse mere om oplæg til "SDG-Gazelle Prisen" eller "Jorden som fælleseje".

Formålet med AMB17ION workcampen d. 1 december var at samle en række forandringsledere, ildsjæle og entreprenører til at udvikle nye originale initiativer til bæredygtig forandring i Danmark.

I løbet af dagen arbejdede 100 tilstedeværende sammen på at udklække forandringsideer, med potentiale af, at kunne igangsættes med det samme. På den vis blev nye initiativer og partnerskaber grundlagt og formet til AMB17ION workcampen. Rammerne for arbejdet på dagen var FN’s 17 Verdensmål, som dermed udgjorde fundamentet for hvilke problemer og udfordringer i tiden, de nye initiativer har mulighed for at løse. Verdensmålene udgør således et nyt marked for forretnings- og forandringsideer  , der kan skabe bæredygtig vækst og samfundsmæssig udvikling. Læs mere om dagens forløb her.

1-kopi-46
Resultatet fra dagen er et omfattende katalog med flere end 20 ideer til nye initiativer der kan kickstarte den bæredygtige forandringsproces i Danmark og dermed understøtte realiseringeren af FN’s 17 Verdensmål i det danske samfund.

Idékataloget publiceres online med forord af Karen Blincoe, samt med introduktioner af Professor Emeritus og bestyrelsesmedlem i Chora Connection Steen Hildebrandt, bæredygtighedschef i Novozymes og bestyrelsesmedlem i Chora Connection, Claus Stig Pedersen samt professor ved Københavns Universitet Katherine Richardson. Derudover kan man finde alle originale input og lister over deltagere og oplægsholdere.

1-kopi-41

Kataloget er frit tilgængelig for alle her.

Det er således hensigten at kommuner, virksomheder, entreprenører og organisationer, kan bruge idématerialet til at skabe udvikling og handlinger, der peger fremad mod en mere bæredygtig verden.

Alle henvendelser eller ønsker om eventuelt samarbejde imødekommes positivt og kan rettes til: mette@choraconnection.dk eller mariah@choraconnection.dk.

Del artikel: Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook