Ny ledelse, bestyrelse og forretningsplan

News
Den 1. maj starter Karen Blincoe som Direktør for Chora Connection. Karen har på bestyrelsens opfordring accepteret tilbuddet om stillingen.

Karen Blincoe fratræder derfor hvervet som bestyrelsesformand for Chora Connections bestyrelse. Niels Elers Koch, nuværende næstformand, træder ind som bestyrelsesformand, og Steen Hildebrandt er udnævnt til næstformand.

Den nye plan for Chora Connection omfatter arbejdet med de 17 Verdensmål, et arbejde, der startede i 2016, og som nu officielt bliver Chora Connections fokusområde.

I forbindelse med dette oprettes d. 1. juni en Chora Connection hub i Århus, ledet af Jonas Kroustrup, som forlader jobbet som Chief Resilience Officer i Vejle Kommune.

Fokus for arbejdet i Århus bliver på resiliens samt promovering af de 17 Verdensmål.

Andre justeringer i organisationens medarbejderstab inkluderer afsked med arkitekt David Goehring (billede, nedenfor), som især har fokuseret på udvikle prototypen – GO2WOOD.

David har arbejdet i Chora Connection fra første færd, dvs. fra 1. januar 2015, hvor han sammen med den daværende Direktør og Administrationschef startede Chora Connections aktiviteter fra kontorer i Carlsberg bygningerne.

David vil fortsætte med at være tæt tilknyttet til Chora Connection, men opretter fra 1. juni sin egen konsulentvirksomhed for i praksis at arbejde direkte med arkitektur i træ.

Del artikel: Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook