Partnerskaber

Chora Connection igangsætter og faciliterer innovative partnerskaber for forandring på lokalt, nationalt og globalt niveau. Chora Connection er engageret i partnerskaber med kommuner, offentlige samt private organisationer og institutioner, virksomheder og NGO’er.

 

Formålet med at indlede nye partnerskaber er sammen at skabe pilotprojekter, begivenheder, prototyper og relaterede aktiviteter, der fremmer FN’s 17 verdensmål.

Udvikling af partnerskaber er en kerneaktivitet i Chora Connection, der har til formål at understøtte FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. ”Partnerskaber for målene”.

Chora Connections tilgang til partnerskaber er at skabe plads til fælles forståelse, gensidig respekt samt innovativ problemløsning og co-creation. Dette opnås gennem mødet mellem forskellige

fagligheder, baggrunde, livs- og verdensforståelser. Diversitet er essentiel i innovativ og dybdegående problemløsninger.

Chora Connections ekspertise er yderligere at designe, facilitere og dokumentere resultaterne af processer med flere interessenter, mens ny indsigt omsættes til udvikling af prototype- og pilotprojekter.

Kontakt:
Vores projektledere eller
info@choraconnection.dk
+45 53884684

  • Den hollandske ambassadør (venstre), formand i Chora Connection, direktør i Chora Connection og partner i 17FOR17

  • Deltagere og partnere ved AMB17ION workcampen i 2016

Examples of past and current partners
Partnerskaber
Vi er en neutral platform, som udvikler innovative partnerskaber der fokuserer på at skabe lokal, national og global forandring
Læs mere
Processer
Vi faciliterer innovative samskabelsesprocesser, der anvender en række værktøjer og metoder til at løse komplekse problemstillinger
Læs mere
Prototyper
Vi udvikler eksperimenterende prototyper som tester forskellige modeller og produkter på bæredygtige løsninger
Læs mere