17FOR17

17 plakatfortolkninger af FN's 17 Verdensmål
DSC01458
17 danske designere har hver skabt en original plakat for et af FN’s 17 verdensmål for at skabe en dybere indsigt i og kendskab til de 17 Verdensmål og styrke koblingen mellem designere og samfundsoplysning.

Hvad er 17FOR17?

17FOR17 er en international plakatkampagne, udviklet af Chora Connection i samarbejde med AGI (Alliance Graphique Internationale), der skal udbrede kendskabet til FN’s 17 Verdensmål.

I 17FOR17 inviterer Chora Connection i samarbejde med AGI designere fra hele verden til at fortolke FN’s 17 Verdensmål i unikke plakater der viser verdensmålene fra nye vinkler. Hvert land bidrager med 17 unikke plakater, der hver fortolker verdensmål som ”Udryd Fattigdom”, ”Stop sult” samt ”Rent vand og sanitet”. 17FOR17 skaber dermed en stærkere kobling mellem de skabende kunstnere og den bæredygtige omstilling, som FN’s 17 Verdensmål er officielt udtryk for.

De første verdensmålsplakater blev udviklet af 17 danske designere i 2016. Dansk plakatkunst har en lang tradition for at demokratisere det æstetiske udtryk og bidrage til stærk formidling. 17FOR17 bygger videre på den tradition, ved at bede designerne kommunikere et samlet budskab: En bæredygtig fremtid for verden.

I løbet af 2017 skal plakaterne udstilles i Danmark, Frankrig og USA.

Holland og Frankrig er de næste lande til at bidrage med 17 plakater hver, som skal indgå i en samlet udstilling i Paris til September.

Læs mere om plakaterne på www.choraconnection.dk.

Hvor kan man se plakaterne?

I 2016 blev 17 signerede plakater auktioneret bort i forbindelse med en online-auktion, hvor alle indtægter gik til at udvikle uddannelsesmoduler i bæredygtig fødevareproduktion på Avnstrup Modtagecenter, drevet af Røde Kors.

I 2017 skal plakaterne skal udstilles forskellige steder i Danmark (listen opdateres løbende):

  • Designmuseum Danmark
  • FN-byen
  • Folkemødet på Bornholm
  • Kromann Reumert
  • Udstilling i UN Headquarters, New York
  • UNLEASH, Aarhus
  • Palais De Tokyo, Paris
  • Spinderihallerne i Vejle
  • Plakatmuseum Aarhus
  • Dome of Visions, Aarhus

Listen vil løbende bliver opdateret. Der foreligger ikke en plan for flere udstillinger af de internationale plakater, på nuværende tidspunkt. Disse vil også blive offentliggjort løbende.

Vil du gerne have de danske plakater ud på jeres kontor, virksomhed eller museum?
Det er muligt at erhverve et fuldt sæt af plakaterne. Prisen er 20.000 kr. (ex. moms), der dækker udgifter til udvikling, produktion og levering. Indrammet koster de 40.000 kr. (ex. moms) for et fuldt sæt.

Kontakt venligst kommunikationsleder Asbjørn Riis-Søndergaardasbjorn@choraconnection.dk eller +4553854684, for at høre mere om mulighederne.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Kontakt

Please direct all inquires to:

Asbjørn Riis-Søndergaard

+53854684

asbjorn@choraconnection.dk

 

Partnere

List of designers behind the 17 Danish posters:

Jan Grarup, Finn Nygaard, Rikke Hansen, Lene Rose, Majbrit Linnebjerg, Henrik Kubel, Bo Linnemann, Kim Meyer Andersen, Johan Adam Linneballe, Susse Fischer, Rasmus Koch, E-types, Gitte Kath, Per Arnoldi, Peter Gyllan, Mervyn Kurlansky, Torben Skov

Media

View all the posters here (click on each icon to see the full size):
no-1 no-2 no-3 no-4 no-5 no-6 no-7 no-8 no-9 no-10 no-11 no-12 no-13 no-14 no-15 no-16 no-17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

384-1

The posters are being exhibited throughout 2017:

DSC02312