Back To The Land

Nye bæredygtige relationer mellem byer og landområder
En netværksplatform for pionerer og lokale ildsjæle, der transformerer lokalsamfund og skaber nye relationer mellem byer og lokalsamfund i landområder.
Hvad: Back-to-the-land er en prototype på et netværk af pionerer, der skaber nye relationer og platforme mellem byer og landområder.

Hvem: Prototypen er rettet mod sociale iværksættere, kommuner, lokalsamfund, uafhængige forandringsagenter, foreninger, sammenslutninger, forskere og andre fagfolk samt borgere med interesse i forholdet mellem byer og landområder.

Rolle: Chora Connection initierede og faciliterede netværket, da vi i partnerskab med John Thackara fungerede som vært for adskillige workshops og møder for pionerer fra forskellige sektorer og områder i Danmark. Målet var at støtte og styrke lokale initiativer ved at dele erfaring, viden og strategisk rådgivning mellem aktørerne.

Status: Prototypen dannede grundlag for et nyt nationalt pionernetværk inspireret af best case-praksis fra lokalsamfund i hele Danmark. Prototypen er komplet, og ingen yderligere aktiviteter er i øjeblikket planlagt.

 

 

 

Kontakt

Info@choraconnection.dk
+45 54884684

Media

See a video of a best case practice used in the workshops: 

Pictures from the Back To The Land workshops: