SAMSTILLING

Ny prototype vil gøre Danmark til et af de første 'Gender equality' lande i verden.

Hvad vil vi:  

Gøre Danmark til et af de første ’Gender Equality’ lande i verden – implementering af FN’s Sustainable Development Goal, SDG No. 5.

Hvem er SAMSTILLING:

Lynn Roseberry,

Ph.d., ekspert og konsulent i køn, mangfoldighed og inkluderende lederskab, virksomhedsstrategier for ligestilling og mangfoldighed, ‎lederudvikling, foredragsholder, psykoterapeut, entrepreneur. Tidligere fast ansat forsker og underviser (ph.d., adjunkt og lektor) fra 1994 til 2016 på Juridisk Institut og Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på Copenhagen Business School.

Annelise Ryberg

Ekspert i strategi og projektledelse. Har arbejdet for FN, New York, i en årrække. Selvstændig social entrepreneur i 20 år og arbejdet med CSR, klima- og miljørelaterede emner. Stifter af flere bæredygtige virksomheder, der alle arbejder med cirkulær økonomi inden for strategi, arkitektur og design. Medlem af Designrådet.

Karen Blincoe

Direktør i Chora Connection. Stifter af ICIS og tidligere direktør for Schumacher College (UK). Sidder i bestyrelsen for bl.a. Samsø Energiakademi, RCE Danmark og Transition World. Uddannet grafisk designer og har været institutleder på Danmarks Designskole. Arbejder for nærværende på en Ph.d. i bæredygtighed fra Academy of Arts, Brighton University, UK.

Chora Connection

Chora Connection er vært og facilitator for SAMSTILLINGs udviklingsarbejde omkring SDG No. 5 – Gender Equality.

Kontakt:

Lynn Roseberry

Annelise Ryberg

 

Del artikel: Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Partnere

 

SDG videnspartnere:

Asger Ryhl, Director UN Women, FN-byen

Camilla Brückner, Director for UNDP’s Nordiske Kontor, FN-byen

Maria Ana Petrera, National Coordinator, SDG’s Head of Team, Development Policy, Finance & Fragility, Udenrigsministeriet

Nadia Isler, Director of SDG Lab, FN, Genève

Michael Møller, Director-General, FN, Genève

Media

E_SDG goals_icons-individual-cmyk-05

Se FN’s video om SDG nr. 5 – Gender Equality

Mere info:

Læs om Mål 5 på Global Goals hjemmeside her
Læs om Mål 5 på FN’s SDG hjemmeside her