Shelley Noble-Letort: Det er ikke kun medicin der gør os raske

Nyheder

Shelley Noble-Letort har en PhD er uddannet fra UCLA og Pacifica Graduate Institute. Hendes PhD forskning er en mytologiske og dybde-psykologiske undersøgelser af komplementær medicin og global Sundhed.

Shelley  arbejder med at styrke sundhed og trivsel ved at fremme komplementær medicin, som inddrager flere forskelige aspekter i behandlingen af diverse sygdomme, lidelser og livsstilssygdomme. Fokus er på at gøre mennesker mere robuste, resiliente og modstandsdygtige, samt på at forebygge fremfor at efterbehandle. Det er således grundtanken inden for den komplementære medicin at kroppen er mere end blot funktionelle organer, samt at sundhed, trivsel og livsglæde ikke udelukkende opnås ved et ensidigt fokus på medicinsk behandling.

I forbindelse med hendes arbejde for at fremme komplementær medicin i Danmark var Chora Connection d. 1 Juni 2016 vært for en mini-workshop med fokus på at rådgive Shelley i hendes arbejde.

Her var eksperter og konsulenter inviteret ind til at rådgive og give feedback på arbejdet med at fremme integrative medicine i Danmark.

13340668_10153721197612945_679293505_o

Hør et kort interview med Shelley hvor hun forklarer hvad komplementær medicin er og hvordan hun arbejder i Danmark.

Derudover var også læge fra sclerose-afdelingen på Rigshospitalet Mikkel Anthonisen tilstede for bl.a. at fortælle om projektet Sailing Sclerosis, hvor sclerose patienter får mulighed for at drage ud på længere sejladser og herigennem styrker deres resiliens overfor sygdommen. Denne type tiltag kan ifølge Mikkel Anthonisen medvirke til at styrke sundheden og livsglæden blandt mennesker med forskellige lidelser.

Se en række videoer med Mikkel om Sailing Sclerosis – Oceans of hope

13340603_10153721197712945_1374731356_o

Mikkel Anthonisen og Shelley Noble-Letort lytter til eksperternes feedback.