Sustainability in Action: Golo Pilz i Dome of Visions

Nyheder
D. 20 Juli 2015 var CHORA CONNECTION værter for arrangementet ‘Sustainability in Action’ og havde i den forbindelse inviteret den tyske bæredygtighedsrådgiver i Indien Golo Pilz, til at holde et oplæg om bæredygtighed og etik, med udgangspunkt i hans arbejde med at udvikle og udbrede solbaseret energi i Indien.

Golo Pilz er bæredygtighedsrådgiver i “World Renewal Spiritual Trust (WRST)”, en søsterorganisation til den spirituelle organisation Brahma Kumaris, der har etableret solenergi-kraftcenteret india-one, som har til formål at udbrede alternative energikilder i Indien.

…” the world is to a certain extent a reflection of how we are inside. So if we want to clean up the world outside, we have to clean up inside and become peaceful, relaxed and tolerant. Then the world will become a better place……….” – Golo Pilz

Udover fremmelsen af alternative energikilder, advokerer Golo Pilz desuden for en radikal etik angående livsstil, fødevarer og produktion. Bl.a. anskuer han udbredelsen af vegetarianisme som et nødvendigt element i omstillingen mod en mere bæredygtig verden, både ift. økonomi og etik.

Arrangementet blev afviklet som led i en serie af arrangementer, organiseret af CHORA CONNECTION, med det formål at inspirere og udbrede viden om bæredygtighed og resiliens, st gennem “den femte kvadrant” som udgør rygsøjlen i CHORA CONNECTIONs virke.

Mere info:
Solenergi plantage: (india-one.net)
Dome of Visions: http://domeofvisions.dk/

???????????????????????????????
Bestyrelsesformand Karen Blincoe og bæredygtighedsrådgiver Golo Pilz