VELUX-fondene på visit

Nyheder
Bestyrelsesmedlemmer, medarbejdere samt venner og kollegaer, lagde vejen forbi Chora Connection på Sortedam Dossering 3D, i forbindelse med deres årlige sommerudflugt. 
Bestyrelsesmedlemmer, medarbejdere samt venner og kollegaer, lagde vejen forbi Chora Connection på Sortedam Dossering 3D, i forbindelse med deres årlige sommerudflugt.

66 deltagere ankom i bus til Sortedam Dossering og blev ledt hen til kontoret på 2. sal, hvor de blev taget imod af Chora Connections medarbejdere.

Her blev de introduceret for Chora Connections baggrund og mission ved oplæg af direktør Karen Blincoe. Efterfølgende gav projektleder Mette Hvid Brockmann et kort oplæg om FN’s 17 verdensmål, som flere af deltagerne ikke kendte til på forhånd.

Afslutningsvis præsenterede kommunikationsleder i Chora Connection Asbjørn Riis-Søndergaard en snigpremiere på 17FOR17 WORLDWIDE, inden plakaterne fra projektet skulle udstilles på Palais de Tokyo i Paris. Læs mere om udstillingen af 17FOR17 WORLDWIDE her.

Deltagerne fik herefter mulighed for at stille spørgsmål til Chora Connections arbejde, forretningsmodel og fremtidsscenarier, inden de blev kastet ud i en verdensmålsøvelse, hvor de hver især fik mulighed for at forpligte sig personligt på at gøre en forskel inden for et af verdensmålene.

Inden de besøgende begav sig videre på næste virksomhedsbesøg fik de udleveret en SDG-pin, som udtryk for at ‘bestået’ dagens ‘kursus’ i Fn’s 17 verdensmål.

Alt i alt en god dag, hvor VELUX-fondene fik mulighed for at komme tættere på Chora Connection, samt lære lidt om vores arbejde med verdensmålene i Danmark og internationalt.

Se billeder fra VELUX-fondenes visit i højre kollonne.