Walk-our-talk: kontoret

Nyheder
I denne serie af indlæg viser vi hvem og hvad Chora Connection er, med udgangspunkt i dagligdagen, nærmiljøet og de beslutninger der træffes i organisationen. Første indlæg handler om kontoret og kontormiljøet.
Chora Connection fokuserer i høj grad på at efterleve de principper og værdier vi promoverer og arbejder ud fra.

Derfor er vores kontor også et eksperiment i bæredygtig kontorfacilitering designet og produceret i samarbejde med det anerkendte arkitektfirma Lendager Arkiteker.

Fokus har været på upcycling og take-back, således at kontorets interiør og konstruktionselementer kan genbruges og anvendes på forskellige måder. Dette betyder også vi har flyttet rundt på modulerne efter behov og i takt med at organisationen ændrer sig.

Kontoret er placeret på Sortedam Dossering 3D, tæt ved Dronning Louises Bro midt i København. Der er 7 minutters gågang til Metro og S-tog. Søerne er lige ved døren, hvor der er altid er mulighed for at gå en tur og trække lidt frisk luft.

Gulvet på kontoret er lavet af FSC-certificeret træ i lys ask. Det tog noget tid at få lagt ind, men det giver et godt lysindfald og er produceret under hensyn til sociale, økonomiske og miljømæssige forhold.

Alle kontorborde er hæve-sænke borde lavet af gamle vindmøllevinger. Vores store bog-reol er sat sammen af korkpropper og snore.

Stolene er genbrug fra tidligere kontormiljø og har ergodynamiske indstillingsmuligheder.

Væggene er prydet med Chora Connections verdensmålsplakater som er udviklet i samarbejde med 17 danske designere. Tidligere har kontoret også udstillet værker af andre kunstnere.

Kontoret er et åben kontor på 2 etager (2. og 3. sal), hvoraf 2. sal hovedsagligt bruges som mødelokale, spiserum og konferencerum.

Der er desuden mobil arbejdspolitik med frie arbejdspladser på kontoret, hvilket betyder at man kan sidde hvor som helst på vores 2 etager. Der er derfor både plads til ro og fordybelse samt vidensudveksling, acceleration og møder.

Dørene er altid åbne på kontoret for interesserede der gerne vil høre mere om Chora Connections værdier og principper.

Se billeder af kontoret i kolonnen til højre.