Walk-our-talk: People

News
I denne serie af indlæg viser vi hvem og hvad Chora Connection er, med udgangspunkt i dagligdagen, nærmiljøet og de beslutninger der træffes i organisationen. Andet indlæg handler om de mennesker der arbejder i sekretariatet.

Chora Connection er mindre virksomhed med pt. omkring 6 fastansatte, 1 deltid, 1 praktikant og 2 studentermedhjælpere og 1 flexjobber. I alt 10 ansatte. Derudover har organisation fast tilknyttet IT-konsulent, rengøring. Chora Connections bestyrelse består af 8 personer med bred faglig tilknytning.

Hos Chora Connection er organisation sammensat med øje for forhold som kønslighed, flygtningepraktik og gode læringskurver for studentermedhjælpere.

Vi har åbent kontorrum, som betyder at man kan arbejde hvor man vil og skifte kontorplads efter behov.

Kontoret er ligeledes indrettet efter at man kan holde møde, tale i telefon og afvikle større workshops rundt omkring på de to sale. Der således plads til både samtale, samarbejde, møder, samt ro, fordybelse og koncentration.

Vi holder halvårlige AVP-møder (Arbejdspladsvurdering), hvor vi i fællesskab vurderer hvad der kan forbedres/ændres, for at opnå et endnu bedre arbejdsmiljø – både fysisk og psykisk.

Der er fleksible arbejdstider på kontoret, så man har mulighed for at hente børn, tage til lægen eller arbejde hjemmefra, når det er nødvendigt. Vi værdsætter også at man som medarbejder bidrager til et godt arbejdsmiljø, med sin tilstedeværelse på kontoret, hvorfor vi prøver at være kontoret i normale arbejdstimer.

De praktiske arbejdsopgaver er ligeligt fordelt på tværs af hele organisationen. En har ansvaret for affaldssortering, en anden har ansvaret for at bestille mad m.m., en tredje har ansvaret for at vande blomster osv.

Chora Connection er derfor også et arbejdsfællesskab, hvor alle tager del og derfor er uundværlige for organisationens samlede dynamik.

Et andet vigtigt element i Chora Connections dagligdag er frokostordningen, hvor alle fastansatte har en maddag hver, hvor man står for at lave mad til de øvrige medarbejdere. Maden er som hovedregel vegetarisk og økologisk, med hensyntagen til miljø og madsspild.

Del artikel: Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook